Sufleu in stil italian
PrinteazaSufleu in stil italian din: paste, sare, vanata, dovlecei, rosii, telina, ulei de masline, rozmarin, oua, lapte, piper si cascaval.
- 400 g paste in forma de tub
- sare
- 1 vanata
- 2 dovlecei
- 4 rosii
- 2 fire telina
- 4 linguri ulei de masline
- 2 fire rozmarin
- 2 oua
- 250 ml lapte
- piper
- 100 g cascaval ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala si se curata legumele. Se taie felii vanata, dovlecelul si rosiile. Telina se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc feliile de vanata, pe ambele parti. Se spala rozmarinul si i se rup acele. Se preincalzeste cuptorul la 200C.
Se bat ouale cu laptele si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga jumatate din cantitatea de cascaval. Se amesteca pastele cu legumele si rozmarinul si se pun intr-o forma de sufleu unsa cu grasime. Deasupra se toarna amestecul de ou si lapte.
Se prepara cu restul de cascaval. Sufleul se ad la cuptor timp de 30 de minute. Se serveste fierbinte.
Sufleu in stil italian
Pofta buna!