Sufleu de legume
PrinteazaSufleu de legume din: varza de bruxelles, fasole verde, morcovi, vanata, ardei gras, sare, mazare, unt, ulei de masline, piper si cascaval.
- 300 g varza de Bruxelles
- 200 g fasole verde
- 2 morcovi
- 1 vanata
- 1 ardei gras rosu
- sare
- 150 g mazare congelata
- 25 g unt
- 2 linguri ulei de masline
- piper
- 200 g cascaval ras
Mod de preparare:
Se pregătesc legumele. Se crestează căpăţânile de varză. Se rup păstăile de fasole verde. Morcovii se taie felii. Se taie cuburi vânătă şi ardeiul gras. Varza se opăreşte cea 5 min.; după 2 min. se adaugă în aceeaşi apă şi mazărea şi morcovii. Se scot toate şi se trec prin jet de apă rece; se lasă să se scurgă.
Se încinge cuptorul la 210°C. Intr-o tigaie de teflon se încing untul şi uleiul de măsline. Se prăjesc înăuntru bucăţelele de vânătă şi de ardei gras, timp de cea 4-5 min., amestecând.
Se adaugă restul de legume şi se condimentează; se mai prăjesc 5 min. Se aşază într-o formă de sufleu şi se presară caşcaval. Se lasă să se gratineze la cuptor 10-15 min.
Sufleu de legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- sufleu de legume
- legume la cuptor cu cascaval
mi-e pofta de-un sufleu de legume
Nu prea mi-e pofta
Foarte bun sufleul de legume