Sufleu cu piept de pui
PrinteazaO reteta delicioasa de sufleu cu piept de pui din: piept de pui, rosii, ceapa verde, crema de branza, sare, piper, cimbru, pesmet si oua.
- 100 g piept de pui fiert
- 2 roşii decojite şi tocate
- 1 tijă de ceapă verde, tocată
- 50 g cremă de brânză
- 1 linguriţă cimbru tocat
- sare şi piper după gust
- 30 g pesmet
- 4 ouă
Mod de preparare:
încingi cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungi cu unt 4 vase individuale termorezistente. Pentru umplutură, adaugi în blender toate ingredientele, în afară de albuşuri. Mărunţeşti bine toate ingredientele şi omogenizezi compoziţia.
Baţi albuşurile spumă cu puţină sare, apoi le înglobezi cu spatula în compoziţia precedentă. împărţi compoziţia de sufleu în cele 4 vase şi o dai la copt pentru 15-20 de minute.
Sufleu cu piept de pui
Pofta buna!