Supa alba de gris

Printeaza

Supa alba de gris din: cartofi, morcovi, telina, patrunjel, apa, gris, sare, oua, cascaval.

Ingrediente:Supa alba de gris

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel cu frunze
  • 1 l apa calda
  • 2 linguri cu gris
  • sare
  • 2 oua
  • 1 felie de cascaval ras

 

Mod de preparare:

Se strecoara supa de legume, se pune pe foc si cand da in clocot se pune grisul in ploaie, se lasa sa fiarba 20 minute. Se sareaza, se trage supa de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cele 2 oua crude se bat spuma cu supa calda.

Peste ele se rade cascaval. Compozitia se rastoarna peste supa. Se amesteca in continuu, ouale nu trebuie sa se inchege. Supa se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.