Supa de branza

Printeaza

O reteta de supa de branza din: unt, praz, morcov, telina, faina, pasara, branza cheddar, parmezan si crutoane.

Ingrediente:

  • 125 g unt
  • 1 praz
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 75 g faina
  • 1 l supa pasare
  • 250 g de branza Cheddar
  • 30 g parmezan
  • crutoane

 

Mod de preparare:

In untul topit se calesc legumele si se adauga faina, amestecand frecvent. Se stinge cu supa de pasare si se lasa la foc mic pana fierbe 6-8 minute.

Se adauga branza si se mai lasa 3 minute pe foc. Se adauga piper si se serveste rece, decorata cu crutoane si verdeata.

Supa de branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.