Supa de chimen cu ciuperci si smantana

Printeaza

Supa de chimen cu ciuperci si smantana din: seminţe de chimen, morcovi, ceapa, paste scurte, faina, ciuperci, smantana, ulei de masline, pătrunjel, sare.

 

Ingrediente:Supa de chimen cu ciuperci si smantana

  • 1 lingură seminţe de chimen
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri paste scurte
  • 1 lingură făină
  • 500g ciuperci proaspete
  • 150ml smântână
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legatura de pătrunjel verde
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Căliţi în ulei seminţele de chimen, ceapa şi morcovii curăţaţi şi raşi pe răzătoarea cu ochiuri mari.

Adău­gaţi făina şi apoi 1,51 apă caldă. Amestecaţi pentru a nu se forma cocoloaşe şi fierbeţi la foc potrivit.

Spălaţi ciupercile şi tăiaţi-le în felii foarte subţiri.

Puneţi-le în oală, împreună cu pastele, şi fierbeţi-le 10-15 minute la foc potrivit.

Luaţi vasul de pe foc şi lăsaţi supa 5 minute să se răcească, apoi adăugaţi smântână şi pătrunjelul tocat mărunt.

Supa de chimen cu ciuperci si smantana

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am mai incercat pana acum supa de chimen

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.