Supa chinezeasca de paste

Printeaza

Supa chinezeasca de pastePui pe pat de legume cu sos proaspat de lamaie

Ingrediente:

  • 300 g piept de pui
  • 4 cepe verzi
  • 1 lingura de ulei
  • 400 g legurme congelate (amestec asiatic)
  • 1,21 supa
  • 150 g paste (paste chinezesti cu ou)
  • sos soia
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Spalati pieptul de pui bine, cu apa rece. Uscati-l pe un servet de bucatarie, apoi taiati-l cubulete potrivitei.

Pregatiti ceapa si taiati-o bucati. Incingeti uleiul intr-un vas mai mare si prajiti carnea acolo, amestecand continuu pentru a nu se arde.

Adaugati ceapa, caliti-o impreuna cu pieptul de pui, iar la final adaugati legumele congelate. Turnati supa, dati in fiert, acoperiti cu un capac si lasati totul sa fiarba 7-8 minute.

Intre timp, fierbeti pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet, apoi lasati-le sa se scurga si turnati-le in supa. Condimentati supa cu sos soia si cu piper.

Supa chinezeasca de paste

Supa chinezeasca de paste.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.