Supa crema de ciuperci cu crutoane
PrinteazaO reteta de supa crema de ciuperci cu crutoane din: ciuperci, ceapa, usturoi, unt, supa de pui, smanatana, ulei, sare, piper si crutoane.
- 500 g ciuperci champignon
- 2 cepe
- 1 catel de usturoi
- 1 cub de unt (50 g)
- 1 l supa de pui
- 200 g smantana
- 2 linguri cu ulei
- sare
- piper
- crutoane
Mod de preparare:
Căleşte ceapa într-o tigaie în care ai încins uleiul şi cubuleţul de unt. Pentru un plus de aromă, adaugă un catel de usturoi tocat. Spala ciupercile, taie-le cubulete si pune peste ele amestecul de ceapa si usturoi.
Caleste totul 5-7 minute, pana se rumenesc ciupercile. Pastreaza cateva pentru decor. Amesteca incontinuu ca sa nu se prinda. Adauga supa de pui si lasa sa fiarba zece minute. Daca nu ai supa e buna si apa.
Paseaza totul cu un mixer vertical sau la blender si adauga smantana. Pune sare si piper dupa gust si decoreaza cu cateva ciupercute, pentru un efect special. Serveste cu crutoane.
Supa crema de ciuperci cu crutoane
Pofta buna!
Incoming search terms:
- supa de ciuperci cu crutoane