Supă-cremă de gulie cu afumătură

Printeaza

Supă-cremă de gulie cu afumătură din: muschi file afumat, cartofi, gulie, albitura, morcovi, telina, smantana, piper si sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_gulie_cu_afumatura

  • 150 g muschi file afumat
  • 2 cartofi
  • 1 gulie
  • 1 albitura
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 200 ml smantana de gatit
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele şi pu-ne-le pe foc, tăiate în bucăţi mari, în trei litri de apă cu sare. După ce au fiert, scurge zeama şi păstreaz-o. Pasează legumele cu un blender sau tre-cându-le printr-o sită deasă, adaugă smân­tână puţin câte puţin, amestecând cu un tel, iar la final, toarnă zea­ma.

Amestecă până ce obţii o supă-cremă nu foarte subţire. Drege gustul de sare. Serveş­te supa cu bucăţele de muşchi file, piper proaspăt măcinat şi pâine prăjită.

Supă-cremă de gulie cu afumătură

Supa_crema_de_gulie_cu_afumatura

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.