Supa crema de legume cu cascaval
PrinteazaSupa crema de legume cu cascaval din: cartofi, morcovi, ceapa alba, pastarnac, telina, unt, cascaval, usturoi, ulei, sare, smantana.
- 3 cartofi
- 3 morcovi
- 2 cepe albe
- 1 pastarnac
- 1 telina mica
- 25 g unt
- 100 g cascaval
- 1-2 catei de usturoi
- ulei
- sare
- smantana (decor)
Mod de preparare:
Curata si spala legumele. Taie-le in cuburi. Pune legumele la calit in cateva linguri cu ulei. Adauga apa cat sa le acopere.
Lasa sa fiarba la foc mic, cu capac. In timpul fierberii, adauga untul. Incorporează caşcavalul ras şi pasează totul cu mixerul.
Potriveşte de sare. Toarnă în boluri de supă, decorează cu câte un moţ de smântână şi un fir de ceapă. Serveşte cu pâine prăjită cu unt şi mentă.
Supa crema de legume cu cascaval
Pofta buna!