Supa crema de mazare cu telemea si crutoane

Printeaza

Supa crema de mazare cu telemea si crutoane din: morcov, radacina de patrunjel, boabe de mazare, branza telemea, crutoane, sare si piper.

Ingrediente:Supa_crema_de_mazare_cu_telemea_si_crutoane

  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 400 g boabe de mazare
  • 100 g branza telemea
  • crutoane
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţăm morcovul şi pătrunjelul şi le tăiem rondele. Punem la fiert împreună cu mazărea, într-un litru de apă. Fierbem 25-30 minute.

Scoatem legumele din supă şi le pasăm în blender. Punem piureul într-o crăticioară şi-l diluăm cu supa în care au fiert, până când obţinem consistenţa dorită.

Punem sare şi piper după gust. Mai fierbem 1 minut. Servim fierbinte, cu bucatele de branza si crutoane.

Supa crema de mazare cu telemea si crutoane

Supa_crema_de_mazare_cu_telemea_si_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.