Supă cremă de morcovi cu lapte şi coriandru
PrinteazaSupă cremă de morcovi cu lapte şi coriandru din: ulei de floarea soarelui, ceapa, coriandru, cartofi, morcovi, supa de legume, lapte din soia si frunze de coriandru.
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 1 ceapa, tocata
- 1 lingurita de coriandru macinat
- 2 cartofi medii, curatati si taiati cubulete
- 500 g de morcovi, curatati si taiati cubulete
- 1 l supa de legume sau apa
- 200 ml lapte din soia, plus extra pentru servit
- frunze de coriandru proaspat, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-o oală şi sotează ceapa timp de 5 minute, până se înmoaie. Adaugă coriandrul măcinat şi amestecă bine. Toarnă peste ele supa şi adaugă legumele.
Adu totul la punctul de fierbere, apoi dă focul mai mic. Acoperă cu un capac şi lasă să fiarbă timp de 20 de minute, până se înmoaie legumele.
Transferă supa într-un blender şi mărunţeşte, până obţii o consistenţă omogenă. Toarnă totul înapoi în oală, adaugă băutura din soia şi asezonează după gust.
Serveşte supa fierbinte stropită cu laptele din soia şi cu frunze de coriandru proaspăt.
Supă cremă de morcovi cu lapte şi coriandru
Pofta buna!
Sa-mi faci si mie
Arata bine supa crema de morcovi