Supă-cremă de morcovi şi ghimbir

Printeaza

O reteta de supa crema de morcovi cu ghimbir din: morcovi, cartofi, ulei de masline, ceapa, ghimbir, sare, piper si iaurt.

Ingrediente:Supă-cremă de morcovi şi ghimbir

  • 5 morcovi
  • un cartof
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de ghimbir proaspăt răzuit
  • sare
  • piper
  • apă (în funcţie de consistenţa dorită)
  • iaurt sau smântână slabă (opţional)

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa şi se lasă puţin la călit în ulei de măsline. Se adaugă celelalte legume, apă şi se lasă la înăbuşit 10-15 minute. Se toarnă legumele în blender, se condimentează, se amestecă şi se adaugă apă în funcţie de consistenţa dorită.

La final, se toarnă supa în farfurie şi se ornează cu puţin iaurt / smântână slabă sau rondele de ceapă.

Supă-cremă de morcovi şi ghimbir

Supă-cremă de morcovi şi ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.