Supa cu carne de vita si frecatei

Printeaza

Supa cu carne de vita si frecatei din: apa, carne de vita, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, foi de dafin, sare, piper, verdeata, faina de grau, ou, sare.

Ingrediente:Supa_cu_carne_de_vita_si_frecatei

  • 8 pahare apă
  • 500 g carne de vită
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • ½ rădăcină de pătrunjel
  • foi de dafin
  • sare
  • piper negru pisat
  • 1 lingură verdeaţă (mărar şi pătrunjel) tăiată

Pentru frecăţei:

  • 1 pahar făină de grâu
  • 1 ou
  • 1-2 linguri apă
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepararea frecăţeilor: În faină se toarnă un amestec din apă, sare şi ou şi se frământă aluatul dens. Se lasă pe 25-30 minute, se frământă iar, se dă prin răzătoare şi se lasă ca să se usuce. Ca să nu se lipească, aluatul trebuie periodic presărat cu faină.

Carnea se pune şi se fierbe. După ce nu se mai face spumă, se sărează, se adaugă morcovul, ceapa, pătrunjelul, tăiate cuburi şi se fierbe până este gata. Se adaugă frecăţeii uscaţi, se dă în clocot, se ia de pe foc şi se presară cu verdeaţă.

Supa cu carne de vita si frecatei

Supa_cu_carne_de_vita_si_frecatei

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.