Supa cu ciuperci si cartofi

Printeaza

Supa cu ciuperci si cartofi din: ciuperci, cartofi, ulei, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, chimen, maghiran, sare, piper si supa de legume.

Ingrediente:Supa_cu_ciuperci_si_cartofi

  • 300 g ciuperci Pleurotus
  • 1 cartof mare
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă
  • 125 g morcovi
  • 100 g rădăcină de pătrunjel
  • chimen
  • un praf de maghiran
  • sare
  • piper
  • 1,2 l supă de legume

 

Mod de preparare:

Se curăță ciupercile și se taie în fâșii. Se curăță și se toacă ceapa. Se curăță  legumele. Morcovii și pă­trun­jelul se rad. Cartofii se taie cuburi. Ceapa se călește în ulei și se adaugă ciupercile și rădăcinoasele; se lasă să se înăbușe împreună.

Se adaugă cartofii, se sărează și se condimentează. Se toarnă supă și se amestecă. Se lasă supa să fiarbă 25-30 min. și se amestecă din când în când. Se servește imediat.

Supa cu ciuperci si cartofi

Supa_cu_ciuperci_si_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.