Supa cu ciuperci si cartofi
PrinteazaSupa cu ciuperci si cartofi din: ciuperci, cartofi, ulei, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, chimen, maghiran, sare, piper si supa de legume.
- 300 g ciuperci Pleurotus
- 1 cartof mare
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă
- 125 g morcovi
- 100 g rădăcină de pătrunjel
- chimen
- un praf de maghiran
- sare
- piper
- 1,2 l supă de legume
Mod de preparare:
Se curăță ciupercile și se taie în fâșii. Se curăță și se toacă ceapa. Se curăță legumele. Morcovii și pătrunjelul se rad. Cartofii se taie cuburi. Ceapa se călește în ulei și se adaugă ciupercile și rădăcinoasele; se lasă să se înăbușe împreună.
Se adaugă cartofii, se sărează și se condimentează. Se toarnă supă și se amestecă. Se lasă supa să fiarbă 25-30 min. și se amestecă din când în când. Se servește imediat.
Supa cu ciuperci si cartofi
Pofta buna!