Supa cu cus-cus

Printeaza

Supa cu cus-cus

 

Ingrediente:Supa cu cus-cus

  • pasta cus-cus
  • 2 l supa de pui sau vita
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se topeste untul intr-o oala, se adauga cus-cus, si se amesteca pina se inrosesc usor.

Se adauga supa fierbinte si se lasa sa fiarba 15 minute la foc potrivit. Se mai lasa 10 minute, acoperita cu un capac.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se serveste in cesti de supa, fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.