Supa cu rosii si paste

Printeaza

Supa cu rosii si paste din: ulei de masline, ceapa, usturoi, telina, dovlecei, ardei, supa de pui, pasta de tomate, paste, mazare, spanac, parmezan.

Ingrediente:Supa_cu_rosii_si_paste

  • 10 ml ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 1 tija de telina tocata
  • 1 dovlecel feliat
  • 1 ardei rosu tocat
  • 1 litru supa de pui
  • 600 grame pasta de tomate
  • 200 grame paste mici pentru supa
  • 100 grame mazare congelata
  • 80 grame spanac
  • 50 grame parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita si adauga ceapa, usturoiul si telina. Caleste timp de 5 minute. Adauga dovlecelul si ardeiul si lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga supa, pasta de tomate si 2 cani de apa rece. Acopera cratita cu un capac si lasa pe foc pana da in clocot.

Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 10 minute. Adauga pastele si mazarea. Fierbe timp de 10 minute, pana cand pastele sunt mooi. Adauga si spanacul si mai lasa sa fiarba 10 minute.

Supa cu rosii si paste

Supa_cu_rosii_si_paste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.