Supa cu taitei cu ceapa
PrinteazaSupa cu taitei cu ceapa
- 3-4 cepe curăţate şi tăiate peştişori
- 50 ml ulei
- 1 lingură condiment
- 1 ou
- un praf de sare
- făină
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Căleşti ceapa în ulei până devine aurie (fără să se ardă) şi o laşi să se răcească în cratiţă. Intre timp, pregăteşti din ou, făină şi un praf de sare turta de tăieţei. Intinzi o foaie subţire şi o laşi să se usuce puţin.
Intinzi apoi peste foaia de tăieţei ceapa cu uleiul, rulezi şi o tai felii foarte subţiri. Pui pe foc o oală cu apă fierbinte şi în momentul când clocoteşte, dai drumul tăieţeilor şi adaugi condimentul. Supa fierbe repede. Când o iei de pe foc o presari cu pătrunjelul verde tocat.
Supă cu tăiţei cu ceapa
Poftă bună!
O supa simpla si buna.