Supa cu taitei cu ceapa

Printeaza

 Supa cu taitei cu ceapa

Ingrediente:Supa cu taitei cu ceapa

  • 3-4 cepe curăţate şi tăiate peştişori
  • 50 ml ulei
  • 1 lin­gură condiment
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • făină
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Că­leşti ceapa în ulei până devine aurie (fără să se ardă) şi o laşi să se răcească în cratiţă. Intre timp, pregăteşti din ou, făină şi un praf de sare turta de tăieţei. Intinzi o foaie subţire şi o laşi să se usuce puţin.

Intinzi apoi peste foaia de tăieţei ceapa cu uleiul, rulezi şi o tai felii foarte subţiri. Pui pe foc o oală cu apă fierbinte şi în momentul când clocoteşte, dai drumul tăieţeilor şi adaugi condimentul. Supa fierbe repede. Când o iei de pe foc o presari cu pătrunjelul verde tocat.

Supă cu tăiţei cu ceapa

Supa cu taitei cu ceapa

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O supa simpla si buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.