Supa de carne cu frittata

Printeaza

Supa de carne cu frittata din: faina, lapte, ou, sare, patrunjel, unt, ceapa, supa.

Ingrediente:Supa de carne cu frittata

  • 50 g faina
  • 125 ml lapte
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit de sare
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 20 g unt sau margarina
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde
  • 1 l supa de carne proaspat preparata

 

Mod de preparare:

Se amesteca bine faina, laptele, oul si sarea, se incorporeaza patrunjelul verde tocat, si din aluatul astfel preparat se prajesc 4 clatite subtiri.

Se ruleaza, se taie fasii si se pun in 4 farfurii adanci.

Peste ele se toarna supa de carne fierbinte, iar deasupra se presara coditele de ceapa verde taiate rondele.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.