Supa de cartofi cu carnati si naut

Printeaza

Supa de cartofi cu carnati si naut din: cartofi, naut, carnati, ceapa, morcovi, ulei, patrunjel si sare.

Ingrediente:Supa_de_cartofi_cu_carnati_si_naut

  • 6 cartofi
  • 1 conserva de naut
  • 2 carnati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri cu ulei
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Toacă ceapa mărunt şi căleşte-o în trei linguri cu ulei până ce devine sticloasă. Curăţă cartofii şi taie-i în sferturi. Pune-i la fiert în apă şi sare. Adaugă ceapa călită şi lasă pe foc 20 de minute. Pentru culoare, adaugă la fiert un morcov mare curăţat, pe care îl scoţi la final.

Taie carnaţii în rondele şi prăjeşte-i câte trei minute pe fiecare parte. Când au fiert cartofii, adaugă năutul scurs şi bucăţile de cârnat. Acoperă şi lasă 5-7 minute, până ce dă în clocot. Serveşte-o caldă, într-o cană de supă şi decorează cu pătrunjel.

Supa de cartofi cu carnati si naut

Supa_de_cartofi_cu_carnati_si_naut

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.