Supa de cartofi cu carnati si naut
PrinteazaSupa de cartofi cu carnati si naut din: cartofi, naut, carnati, ceapa, morcovi, ulei, patrunjel si sare.
- 6 cartofi
- 1 conserva de naut
- 2 carnati
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 3 linguri cu ulei
- patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Toacă ceapa mărunt şi căleşte-o în trei linguri cu ulei până ce devine sticloasă. Curăţă cartofii şi taie-i în sferturi. Pune-i la fiert în apă şi sare. Adaugă ceapa călită şi lasă pe foc 20 de minute. Pentru culoare, adaugă la fiert un morcov mare curăţat, pe care îl scoţi la final.
Taie carnaţii în rondele şi prăjeşte-i câte trei minute pe fiecare parte. Când au fiert cartofii, adaugă năutul scurs şi bucăţile de cârnat. Acoperă şi lasă 5-7 minute, până ce dă în clocot. Serveşte-o caldă, într-o cană de supă şi decorează cu pătrunjel.
Supa de cartofi cu carnati si naut
Pofta buna!