Supa de ciuperci cu smantana si gogosar

Printeaza

Supa de ciuperci cu smantana si gogosar din: ciuperci, smantana, unt, supa de legume, gogosar murat, sare, piper.

Ingrediente:Supa de ciuperci cu smantana si gogosar

  • 400 g ciuperci champignion
  • 200 g smântână
  • 100 g unt
  • 100 ml supă de legume
  • 1 gogoșar murat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie ciupercile felii. Se prăjesc în untul încins, până scad. Se adaugă smântâna, iar tot amestecul se pasează în blender.

Se diluează cu supa de legume, se adaugă gogoșarul tocat mărunt, sarea și piperul și se mai fierb 1 minut. Se servește fierbinte.

Supa de ciuperci cu smantana si gogosar

Supa de ciuperci cu smantana si gogosar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.