Supa de conopida cu smantana

Printeaza

Supa de conopida cu smantana din: supa de legume, apa, smantana, unt, faina, conopida, ou, sare, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_conopida_cu_smantana

  • 50 ml supă de legume
  • 2 l apă
  • 150 g smântână
  • 50 g unt
  • 20 g făină
  • 1 conopidă
  • 1 ou
  • sare
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală bine conopida, se curăţă de frunze şi se rupe bucheţele, apoi se pune în apă cu sare la fiert. Separat se topeşte untul într-o tigaie, se adaugă făina şi se amestecă bine. Se pun câteva linguri de supă de legume, se lasă să clocotească.

Compoziţia se toarnă peste conopidă. Se continuă fierberea la foc domol, până când conopida este bine fiartă. Se drege cu ou şi cu smântână şi se presară pătrunjel verde tocat.

Supa de conopida cu smantana

Supa_de_conopida_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.