Supa de crap

Printeaza

Supa de crap din: coada de crap, capul unui crap, rosii in bulion, bulion, ardei, ceapa, cub concentrat de legume si verdeata.

Ingrediente:Supa_de_crap

  • coada si capul unui crap
  • 3 rosii in bulion
  • 2 linguri bulion
  • 6 ardei
  • 2 cepe
  • un cub concentrat de legume
  • verdeata dupa gust

 

Mod de preparare:

In apă clocotită se pun la fiert roşiile în bulion fără pieliţe, ardeii şi ceapa. După ce au fiert, se pasează sau se mixează.

In altă oală, se pune la fiert peştele cu apă după dorinţă, în funcţie de cât de groasă se vrea supa. După 5 minute de fiert, se adaugă bulionul şi cubul de concentrat sfărâmat.

Apoi, se adaugă piureul de ceapă cu ardei. Se lasă 10 minute la fiert şi se aduce la masă cu verdeaţă.

Supa de crap

Supa_de_crap

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata supa de crap

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.