Supa de curcan cu galuste de ficat

Printeaza

 Supa de curcan cu galuste de ficat

Tai mărunt 2 ficăţei (de pasăre). Prăjesc o jumătate de ceapă tăiată mărunt şi adaug fica­tul şi puţin pătrunjel frunze tăiat mărunt, iei de pe foc compoziţia şi adaugi 1 ou întreg şi 1 gălbenuş, piper şi făină cât cuprinde, astfel încât să fie un aluat potrivit.

Faci cu mâna găluşte şi le pui la fiert în supa strecurată. Când sunt aproape fierte pui tăieţeii. Supa este gata când găluştele se ridică deasupra.

Supa de curcan cu galuste de ficat

Supa de curcan cu galuste de ficat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.