Supa de dovlecei cu iaurt

Printeaza

 Supa de dovlecei cu iaurt

Ingrediente:Supa de dovlecei cu iaurt

  • 3-4 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 lin­guri de orez
  • 1 lingură ulei
  • 1 pahar mic de iaurt (100 ml)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele şi tai dovleceii cubuleţe, iar morcovii îi dai pe răzătoarea mare. Pui la fiert morcovii cu orezul într-un litru de apă şi-l laşi 10-15 minute.

Adaugi apoi dovleceii cubuleţe şi uleiul şi mai laşi ciorba pe foc 10 minute. La sfârşit torni iaurtul, potriveşti de sare şi presari pătrunjelul tocat mărunt.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. In loc de iaurt eu folosesc smantana la supa de dovlecei. Asa-mi place.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.