Supa de fasole verde haiduceasca

Printeaza

Supa de fasole verde haiduceascaSupa de fasole verde haiduceasca

Ingrediente:

  • 100 g slănină afumată
  • 1 ceapă
  • 200 g ceafă
  • ardei gras
  • 1 roşie
  • 500 g fasole verde
  • 150 g cuşcuş
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură boia de ardei
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 300 ml smântână
  • 2 linguri făină

 

Mod de preparare:

Prăjeşti slănina tăiată mărunt, adaugi ceapa tocată şi le laşi să se călească puţin. Adaugi ceafa afumată tăiată cuburi, feliile de roşii şi ardeiul tăiat fideluţă.

Presari cu boia şi adaugi 2 l apă. Pui la fiert la foc mic. Când ceafa este aproape fiartă adaugi fasolea verde şi cuşcuş-ul. Dregi cu smântână amesteată cu puţină făină şi mai laşi să fiarbă un pic, apoi presari pătrunjel verde tocat.

Supa de fasole verde haiduceasca

Supa_de_fasole_verde_haiduceasca.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O supa foarte hranitoare cu slanina si cu ceafa. Pt mine e bun tot ce are carne :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.