Supa de legume cu branza rasa
PrinteazaSupa de legume cu branza rasa din: morcovi, telina, cartofi, gulie, piept de pasare, praz, sare, branza, verdeata.
- 2 morcovi
- 1/2 telina
- 2 cartofi
- 1 gulie
- 1/2 piept de pasare
- 1 praz
- sare
- 100 g branza telemea, cascaval sau parmezan
- verdeata tocata
Mod de preparare:
Se curata zarzavatul si legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun sa fiarba impreuna cu jumatate de piept de pasare in 1 1 de apa calda. Se pun toate in vas mare emailat.
Se spumuieste oala cand supa da in clocot, se acopera si se fierbe mancarea la foc mic cel putin 30 minute cu 1/2 lingurita de sare.
Se trage oala de pe foc si, cand s-a racit putin, se strecoara in alta oala. Se rade branza peste carne apoi se pune supa in farfurii. Se serveste calda, cu sau fara paine.
Pofta buna!