Supa de legume cu fidea

Printeaza

Supa de legume cu fidea din: ceapa, morcovi, dovlecel, radacina de pastarnac, cartofi, fidea, apa, marar, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Supa_de_legume_cu_fidea

  • 2 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 2 cartofi
  • 150 g fidea
  • 2,5 l apa
  • 1/2 legatura marar
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Tai cubuleţe morcovii, dovlecelul şi cartofii. Pui apa într-un vas, adaugi ceapa şi păstârnacul în­tregi, apoi morcovul tăiat cubuleţe. Laşi să fiarbă cu ulei şi puţină sare la foc mediu, până se înmoaie puţin legumele.

Şcoţi ceapa şi păstârnacul din vas, adaugi dovlecelul, cartofii şi mai laşi la fiert 15 minute. Adaugi fideaua în ultimele minute de fierbere. Pui sarea şi piperul după gust şi opreşti focul. Speli sub jet de apă mărarul, îl toci fin şi îl presari supă. Acoperi cu un capac.

Supa de legume cu fidea

Supa_de_legume_cu_fidea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.