Supă de legume, cu tăitei in forma de inimioara
PrinteazaSupă de legume, cu tăitei in forma de inimioara din: concentrat, morcov, praz, taitei, patrunjel, sare si piper.
- 3 cuburi concentrat pentru 1,5 l
- 1 morcov
- 1 praz
- 100 g taitei in forma de inima
- patrunjel tocat
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Morcovii şi prazul se spală şi se scurg de apă. Morcovii se curăţă şi taie felii, iar frunzele de praz se desprind. Ambele se taie în formă de inimă, cu forma sau cu un cuţit ascuţit, apoi se fierb în supa de carne, cea 5 minute.
Tăieţeii se fierb conform indicaţiilor de pe pachet, se scurg de apă şi se pun şi ei în supă. Se asezoneaza cu piper si se pun frunzulite de patrunjel pentru decor.
Supă de legume, cu tăitei in forma de inimioara