Supa de mere cu morcovi
PrinteazaSupa de mere cu morcovi din: morcov, mar, ghimbir, pasta de tahini, apa filtrata, hasma, zeama de lamaie, sare de mare, seminte de susan.
- un morcov mare curăţat de coajă şi tocat în bucăţele mici
- un măr mare curăţat de cotor şi tăiat bucăţele
- o bucată de ghimbir de aproximativ 3 centimetri curăţat de coajă
- o lingură de pastă crudă de tahini
- o cană de apă filtrată
- o lingură de haşmă tocată
- zeama de la o lămâie
- un praf de sare de mare
- jumătate de linguriţă de seminţe de susan crude (opţional)
Mod de preparare:
Ingredientele se pasează în blender sau robotul de bucătărie. La pasta rezultată se adaugă apă, până ce ajunge la consistenta dorită. Supa se serveşte la temperatura camerei sau uşor încălzită.
Se garniseşte cu seminţe de susan. Opţional, pentru variaţie, puteţi adăuga scorţişoară sau praf de curry şi puteţi înlocui pasta crudă de tahini cu ulei crud de măsline.
Supa de mere cu morcovi
Pofta buna!