Supa de peste alb cu orez

Printeaza

 Supa de peste alb cu orez

Ingrediente:Supa de peste alb cu orez

  • 1 peşte alb
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini de păstârnac
  • 2 linguri orez

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi rădăcinoasele şi le pui la fiert în apă cu un praf de sare. Când sunt aproape fierte pui şi peştele foarte bine curăţat şi laşi să fiarbă împreună. După ce sunt toate fierte, scoţi peştele şi legumele şi strecori supa de două ori.

O pui din nou la fiert şi adaugi şi orezul. Dacă vrei îl poţi fierbe separat în apă, dar e mai bun fiert în supă. Tai legumele rondele şi le adaugi în supă. In funcţie de gust presară şi pătrunjel mărunt tăiat.

Supă de peşte alb cu orez

Supa de peste alb cu orez

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.