Supă de porc cu smântână şi curry
PrinteazaSupă de porc cu smântână şi curry din: pulpa de porc, cartofi, ceapa alba, ceapa rosie, morcov, curry, smantana, ou, ulei si sare.
- 250 g pulpa de porc
- 3 cartofi
- 1 ceapa alba
- 1 ceapa rosie
- 1 morcov
- 2 lingurite de curry
- 200 g smantana
- 1 ou
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Curăţă legumele, taie morcovul în felii, ceapa în cubuleţe şi cartofii în cuburi. Tranşează carnea în cuburi mici. Intr-o oală, încinge câteva linguri de ulei, căleşte iute carnea până ce se albeşte şi scoate-o pe o farfurie.
Căleşte apoi ceapa şi morcovul până ce prind o culoare frumoasă, adaugă carnea, apă cât să o acopere, sare şi lasă să fiarbă înăbuşit. După ce au fiert, pasează legumele cu dosul furculiţei, adaugă cartofii, completează cu apă şi lasă să fiarbă o jumătate de oră.
Bate smântână cu gălbenuşul şi praful de curry şi adaugă-le în supă după ce au fiert cartofii şi ai stins focul. Căleşte separat ceapa roşie tăiată în feliuţe şi pune câteva fire în supă când o serveşti.
Supă de porc cu smântână şi curry
Pofta buna!
Am facut supa de porc, dar nu am pus toata smantana si curry in ea, puneam doar in farfurie cand mancam
Supa de porc nu-mi place
Sincer sa fiu nu am pus niciodata curry in supa de porc, de fapt n-am pus in nici o supa