Supa de porumb cu linte si smantana

Printeaza

Supa de porumb cu linte si smantana din: smantana, ulei, otet de mere, praz, costita, linte rosie, boabe de porumb, ardie iute, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Supa_de_porumb_cu_linte_si_smantana

  • 200 ml smântână
  • 50 ml ulei
  • 20 ml oţet de mere
  • 300 g praz
  • 100 g costiţă
  • 100 g linte roşie
  • 200 g boabe de porumb
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie prazul în bucăţele şi se fierbe în apă sărată 3 minute. Se prăjeşte în ulei costiţa tăiată în felii subţiri, în aşa fel încât să fie crocantă. Se scoate costiţa din grăsime şi se căleşte prazul în locul ei. Lintea şi porumbul se acoperă cu apă.

Se lasă la fiert 20 de minute. După ce s-au fiert, se pun peste ele costiţa prăjită şi prazul, sare, piper, ardei iute şi oţet, după gust. Se presară pătrunjel verde, înainte de servire.

Supa de porumb cu linte si smantana

Supa_de_porumb_cu_linte_si_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Supa asta pare interesanta, eu nu am pus niciodata porumb in supa … asta ma si mira

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.