Supă de roşii cu peşte spadă
PrinteazaO reteta delicioasa de supa de rosii cu peste spada, usturoi, patrunjel, paine, ulei de masline, sare, piper, supa.
- 250 g peşte spadă
- 100 ml sos de roşii
- 5 g usturoi
- 10 g pătrunjel
- 3 felii de pâine
- 20 ml ulei de măsline
- sare
- piper
- 150 ml supă
Mod de preparare:
Peştele se taie cuburi. Se curăţă usturoiul şi se face un mujdei gros, ca o pastă. Intr-o tigaie se încinge uleiul de măsline şi se căleşte usturoiul. Se adaugă cuburile de peşte. Se condimentează cu sare şi piper şi se stinge cu supă. Se adaugă sosul de roşii şi se omogenizează. Se toacă fin pătrunjelul.
Se prăjesc cuburile de peşte, amestecând ca să nu se prindă.Se prăjesc feliile de pâine Se condimentează peştele pe grătar cu sare şi piper. Peştele se taie cuburi. Se freacă mujdeiul şi se căleşte în uleiul de măsline.Se stinge cu supa.
Feliile de pâine se prăjesc şi Peste carnea de peşte se pe cealaltă parte şi se scot. toarnă sosul de roşii. Supa se serveşte cu pătrunjel proaspăt tocat. Se toacă pătrunjelul şi se presară în supă. Intre timp, se prăjesc trei felii de pâine pe ambele părţi, la grătar. Acestea se pun în farfurie, alături de supă.
La supă se adaugă feliile de pâine prăjită şi puţin ulei de măsline.
Supă de roşii cu peşte spadă
Pofta buna!