Supa de spanac cu iaurt si usturoi

Printeaza

Supa de spanac cu iaurt si usturoi din: spanac, ceapa verde, unt, usturoi verde, faina, piper, iaurt, mustar.

Ingrediente:Supa de spanac cu iaurt si usturoi

  • 300 g spanac proaspat
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri unt
  • 1 fir usturoi verde
  • 1-2 linguri faina
  • piper
  • 150 g iaurt
  • 1 lingura mustar

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli spanacul, îl scurgi şi-l tai fâşii. Toci ceapa şi o căleşti în unt. Adaugi şi usturoiul tocat, sărezi şi piperezi după gust.

Pui spa­nacul şi stingi cu apă, în care ai adăugat puţin con­centrat de legume. Iaurtul îl amesteci cu muştarul şi cu făina, pui în compoziţie câte o lingură de supă fierbinte şi omogenizezi bine, după care torni totul în supă.

După ce dă într-un clocot, poţi să serveşti supa cu mărar verde tocat fin şi crutoane de pâine.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu am gustat niciodata supa de spanac… ce gust are?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.