Supa de verdeata
PrinteazaSupa de verdeata din: verdeturi proaspete, flori de paralute, ceapa, unt, gris, smantana, sare, piper si supa de legume instant.
- 1 mana verdeturi proaspete (patrunjel, ceapa verde, hasmatuchi)
- cateva flori de paralute
- 150 g morcov
- 1 ceapa
- 40 g unt
- 50 g gris
- 200 ml smantana
- sare
- piper
- supa de legume instant
Mod de preparare:
Se spală şi se scutură verdeţurile. Se rade morcovul. Ceapa se toacă; se topeşte untul şi se prăjesc ceapa, morcovul ras şi grişul. Se adaugă cca 350 ml apă şi supa instant şi se dau în clocot. Apoi se reduce focul şi se lasă să fiarbă la temperatură redusă.
Se înglobează în supă smântână şi verdeţurile, eventual încă puţină apă. Se sărează, se piperează şi se dau într-un clocot. Se decorează cu verdeaţă şi flori de părăluţe.
Supa de verdeata
Pofta buna!
O supa simpla si foarte sanatoasa