Supa fina cu ciuperci si kaizer

Printeaza

Supa fina cu ciuperci si kaizer din: supa de pui, ciuperci, ceapa, unt, faina, kaizer, patrunjel, ceapa ciorii.

Ingrediente:Supa fina cu ciuperci si kaizer

  • 1 litru supa de pui
  • 400 g ciuperci albe
  • 2 cepe mici albe
  • 20 g unt
  • 1 lingura de faina
  • 100 g kaizer
  • patrunjel
  • ceapa ciorii pentru decor

 

Mod de preparare:

lntr-o oala pui untul sa se topeasca si adaugi ceapa marunt taiata si ciupercile (opresti cateva pen­tru decor) curatate si taiate. Cand ciupercile si-au lasat toata apa adaugi faina.

Amesteci si lasi pe foc 2 minute. Torni supa de pui (sau apa) si lasi sa fiarba.

Mixezi apoi toata fiertura, o strecori sa obti o supa cat mai fina. Tai kaizerul felioare subtiri pe care le rumenesti in tigaie fara ulei.

Aduci fiecare portie cu ciuperci crude taiate lamele fine, kaizer, patrunjel si ceapa ciorii, dupa gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.