Supa-gulas de vita cu usturoi
PrinteazaSupa-gulas de vita cu usturoi din: ceapa, morcovi, cartofi, ardei grasi, rosii, ulei, carne de vita, bulion, supa de vita, usturoi, foaie de dafin, boia, sare, piper.
- 4 cepe
- 2 morcovi
- 4 cartofi
- 3 arde grasi de culori diferite
- 2 rosii
- o lingura ulei
- 400 g carne de vita
- o lingura bulion
- 500 ml supa de vita
- 2 catei de usturoi
- o foaie de dafin
- o lingurita boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă legumele şi se spală. Intr-un vas cu fund dublu se încinge uleiul si se pun la călit ceapa, morcovii, ardeii si carnea. Se presară cu sare şi piper si se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea.
Se adaugă bulionul, supa de vită, roşiile, usturoiul pisat si foaia de dafin. Se lasă la foc mic aproximativ 40 de minute.
După acest timp, se pun si cartofii si boiaua si se lasă în continuare la fiert până sunt gata si aceştia. Se aduce supa de gulaş la masă cu ceapă deasupra.
Supa-gulas de vita cu usturoi
Pofta buna!