o rețetă sofisticată și delicioasă, care oferă o alternativă interesantă la preparatele tradiționale cu pește. Carnea fermă și puțin dulceagă a rechinului se combină perfect cu aciditatea lămâii și aroma proaspătă a ierburilor, rezultând un fel de mâncare savuros și plin de gust. Timp de preparare Pregătire: […]
Supa de mazare verde
PrinteazaSupa de mazare verde din: mazare, salata verde, spanac, unt, patrunjel si sare.
Ingrediente:
- 500 g mazare verde
- 1 salata verde
- putin spanac
- 1 bucatica de unt
- patrunjel verde
- sare
Mod de preparare:
Pui boabele de mazăre să fiarbă împre¬ună cu salate şi spanacul în 2 1/2 l de apă fierbinte şi adaugi şi un praf de sare.
După circa 3/4 oră, când mazărea este bine fiartă, o treci prin sită, păstrând 2 linguri de mazăre fiartă, pentru a o adăuga la final în supă.
Subţiezi piureul rezultat cu zeama din supă, îl mai laşi să fiarbă puţin, apoi adaugi verdeaţa, o bucăţică de unt şi mazărea păstrată.
Supa de mazare verde
Pofta buna!
Red Stripe: Berea Lager Jamaicană Care A Cucerit Lumea
Red Stripe este una dintre cele mai cunoscute beri lager din lume, însă puțini știu cât de profundă este legătura sa cu spiritul și cultura Jamaicăi. Povestea sa începe în anul 1928, când Eugene Desnoes și Thomas Hargreaves Geddes au […]
Totul e verde in supa asta 🙂