Supa de morcovi la pahar

Printeaza

Supa de morcovi la pahar din: morcovi, ceapa rosie, telina, rosii, smantana, ghimbir, sare si boabe de piper.

Ingrediente:

  • 500 g morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 telina
  • 3 rosii
  • 150 g smantana
  • 1/2 lingurita cu ghimbir ras
  • sare
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele, taie-le în cubuleţe şi pune-le la fiert în apă cu sare.

Separat, opăreşte roşiile, decojeşte-le şi zdrobeşte-le cu furculiţa. După ce au fiert legumele, strecoară-le şi pasează-le cu un blender împreună cu roşiile zdrobite.

Subţiază cu zeama în care au fiert le­gumele până ce ajunge la consistenţa dorită şi lasă pe foc să dea în 1-2 clocote.

Adaugă smântână şi ghimbirul. Lasă să se răcească şi serveşte în pahare cu smântână deasupra şi piper proaspăt măcinat.

 

Supa de morcovi la pahar

Pofta buna!

 

 

Crostini cu Sardine și Pastă de Măsline

Crostini cu Sardine și Pastă de Măsline: un aperitiv italian elegant și plin de savoare, perfect pentru petreceri sau ca gustare rapidă înainte de cină. Combinația de sardine sărate și pasta de măsline cremoasă pe crostini crocanți oferă un mix delicios de texturi și arome. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 5 minute Total: […]

Tapas cu Șuncă Serrano și Măsline

Tapas cu Șuncă Serrano și Măsline: o gustare spaniolă clasică, perfectă pentru a fi savurată la o întâlnire cu prietenii sau într-o seară relaxată. Această combinație simplă, dar delicioasă, de șuncă sărată și măsline aromate poate fi servită ca aperitiv sau ca parte dintr-un bufet variat de tapas. Timp de preparare Pregătire: 10 minute Gătire: […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.