Supa de pasare cu fidea

Printeaza

O reteta de supa de pasare cu fidea din: pasare, morcovi, telina, patrunjel, oua, faina, sare, cartof, pastarnac si varza.

Ingrediente:Supa de pasare cu fidea

  •  1 pasare cam de 1 kg
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 cartof
  • 1 pastarnac
  • 50 g varza

 

Mod de preparare:

Pui carnea la fiert in apa cu sare. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi zarzavaturile curatate si taiate marunt. Dupa ce zarzavaturile au fiert, strecori supa. Peste faina adaugi ouale, apa si sare. Framanti coca. O lasi 15 minute, intinzi foaia si tai taiteii.

Inlaturi faina de pe ei si ii pui la fiert in apa clocotita cu sare. Apoi ii lasi sa se raceasca si ii adaugi in supa. Presari patrunjel verde.

Supa de pasare cu fidea

Supa de pasare cu fidea

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • supa de pasare cu fidea

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Foarte buna supa de pasare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.