Supă de rădăcinoase cu ceapă roşie şi brânză de capră

Printeaza

Supa toamnei. E atat de consistenta si de sanatoasa… Profita de abundenta de fructe si legume si mananca sanatos.

Supă de rădăcinoase cu ceapă roşie şi brânză de capră

Incinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie şi căleşte 1 ceapă, curăţată şi tocată şi 2 căţei de usturoi, tocaţi, timp de 10 min. Adaugă 500g morcovi, curăţaţi şi tăiaţi cuburi, 300g ţelină, tăiată cuburi, 1/2 lingură miere şi 25 g unt. Asezonează, acoperă şi fierbe 10 min.

Adaugă 1 litri supă concentrată de legume şi fierbe la foc mic. Adaugă 2 linguri smântână şi pasează supa cu ajutorul unui blender. Căleşte 1 ceapă roşie, tăiată rondele, într-o lingură ulei şi 1 linguriţă zahăr brun până se caramelizează. Pune ceapa peste supă şi presară brânză de capră mărunţită. Serveşte cu pâine prăjită.

Serveste cu crutoane sau paine prajita unsa cu usturoi.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.