Supa rece de patrunjel

Printeaza

Supa rece de patrunjel din: iaurt, patrunjel, paine, lapte, suc de lamaie, sare.

Ingrediente:Supa_rece_de_patrunjel

  • un kg iaurt
  • 2 legaturi patrunjel
  • 3-4 felii de paine cu miez
  • 100 ml lapte
  • sucul unei jumatati de lamaie
  • sare

pentru servit:

  • crutoane

 

Mod de preparare:

Iaurtul se pune la scurs într-un tifon pentru a elimina apa în exces. Pâinea se curăţă de coajă si se pune la înmuiat în lapte. Apoi se presează bine. Se mixează miezul de pâine cu iaurtul si pătrunjelul tăiat.

Se potriveşte gustul de sare si suc de lămâie si se dă la rece pentru o oră. Se aduce la masă cu crutoane.

Supa rece de patrunjel

Supa_rece_de_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.