Supa de rosii toscana

Printeaza

O reteta de supa de rosii toscana din: bagheta, ulei, ceapa, usturoi, rosii, supa de pasare, parmezan si verdeata.

Ingrediente:

  • 6 felii de bagheta
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1,5 kg rosii
  • 1 l supa de pasare
  • 60 g parmezan
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Se rumeneste painea. Se caleste ceapa in ulei, se adauga usturoiul pisat. Se pun rosiile cubulete si supa si se lasa pe foc 30 de minute.

Se paseaza toata compozitia. Se pune in fiecare farfurie cate o felie de paine, apoi supa, verdeata si parmezanul.

Supa de rosii toscana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.