Supa Zocigleveş

Printeaza

O reteta de supa Zocigleveş din: ceapa, morcovi, gulie, cartofi, ardei rgas, pasta de fasole verde, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Supa Zocigleveş

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 gulie
  • 3 cartofi
  • 1 ardei gras
  • 100 g pastai de fasole verde
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi zarzavaturile şi tăiaţi-le după plac, în cubuleţe, rondele, bastonaşe sau fâşii. Puneţi-le la fiert în 2 l apă cu sare şi piper. Căliţi în ulei usturoiul tăiat în felii şi când începe să se îngălbe­nească, eliminaţi-l din tigaie.

Adăugaţi făina şi turnaţi peste ea 100 ml apă rece. Amestecaţi pentru a nu se prinde de vas şi când aţi obţinut un amestec pmogen turnaţi-l în oala cu zarzavaturile.

Fierbeţi supa 25 de minute. In această supă se pot adăuga paste mici sau orez, după plac.

Supa Zocigleveş

Supa Zocigleveş

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.