Supica abecedar

Printeaza

Supica abecedar din:fasole, ceapa, pasta de ardei, suc de rosii, paste, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 1 I zeamă scursă de la fasolea fiartă
  • 1 ceapă mică
  • 1 linguriţă pastă de ardei
  • 200 ml suc de roşii
  • 3 linguri paste (litere)
  • sare
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Zeama scursă de la fasole o pui din nou să fiarbă, împreună cu sucul de roşii.

Cureţi ceapa, o dai pe râzătoare şi o căleşti într-o crăticioară, cu o lingură de ulei.

După ce s-a aurit, adaugi pasta de ardei şi, după 1 minut, stingi cu puţină supă, apoi torni totul în oala cu supă.

Când dă în clocot, presari sare (doar dacă mai trebu­ie), pui pastele şi mai laşi pe foc 3-4 minute.

Decorezi cu pătrunjel verde tocat

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Supă de Post cu Mazăre și Cartofi

Supă de Post cu Mazăre și Cartofi – este un preparat tradițional, simplu și sănătos, perfect pentru zilele de post. Această supă este bogată în fibre și vitamine, oferind un aport nutritiv echilibrat și un gust reconfortant. Mazărea și cartofii se combină pentru a crea o textură cremoasă și o aromă delicată, fiind ideală pentru […]

Supă de Varză cu Carne de Porc

Supă de Varză cu Carne de Porc – un preparat apreciat pentru gustul său bogat și sățios. Această rețetă combină dulceața varzei cu savoarea cărnii de porc, creând o supă reconfortantă și plină de nutrienți. Este ideală pentru zilele răcoroase de toamnă sau iarnă, dar poate fi savurată oricând dorești o mâncare caldă și hrănitoare. […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.