Tagliatele cu creveti
PrinteazaO reteta de tagliatele cu creveti din: paste, rosii cherry, creveti, fructe de mare, usturoi, ulei de masline, sare si busuioc.
- 250 g paste lungi
- 200 gr rosii cherry
- 200 gr creveti si alte fructe de mare la alegere
- usturoi
- ulei de masline
- sare
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă clocotită cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Când sunt gata, se scurg şi se trec prin jet de apă rece, pentru a opri procesul de fierbere.
Intr-o, tigaie se încinge o lingură de ulei de măsline, împreună cu un căţel de usturoi zdrobit. Se adaugă fructele de mare prefierte, iar după 5 minute roşiile cheriy tăiate jumătăţi. Se mai lasă pe foc câteva minute. Se servesc fierbinţi, cu frunze de busuioc proaspăt.
Tagliatele cu creveti
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tagliatele cu creveti