Taitei asiatici

Printeaza

Taitei asiatici din: taitei, piept de pui, usturoi, ghimbir, telina, ceapa, morcov, varza, ulei, sos de soia, piper, germeni de fasole, supa de pui.

Ingrediente:Taitei_asiatici

  • 400 g tăiţei cu ou
  • 300 g piept de pui fâşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1/2 linguriţă de ghimbir ras
  • 2 tije de ţelină
  • 1 ceapă mică
  • 1 morcov mic
  • 1/2 varză chinezească mică
  • 100 g germeni de fasole
  • 100 ml supă de pui
  • 2 linguri de ulei de alune
  • piper măcinat
  • sos de soia

 

Mod de preparare:

Toarnă apă clocotită peste tăiţei cât să-i acopere. Pune capacul şi ţine-i două minute sau până se înmoaie. Scurge-i şi lasă-i deoparte.

Incinge uleiul într-o tigaie, pune fâşiile de carne şi rumeneşte-le 4-5 minute. Adaugă usturoiul mărunţit, ghimbirul, morcovul ras şi ceapa tocată fin.

Prăjeşte un minut, apoi toarnă supa şi adaugă tăiţeii. Când a scăzut, amestecă rondelele de ţelină, varza tăiată fideluţă şi germenii.

Piperează si serveşte cu sos de soia.

Taitei asiatici

Taitei_asiatici

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.