Tarhana cu nuci

Printeaza

O reteta de tarhana cu nuci din: faina, miez de nuca, zahar si untdelemn.

Ingrediente:Tarhana cu nuci

  • tărhană din 500 g făină
  • 200 g miez de nucă
  • 200 g zahăr
  • o cană de untdelemn

 

Mod de preparare:

Nucile se prăjesc scurt în cuptor într-o tavă unsă cu untdelemn. Se dau prin maşina de măcinat şi se trag scurt în untdelemn. Se adaugă tărhana, zahărul şi se amestecă bine. Se servesc cu adaos de compot sau fructe uscate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.