Tarta cu branza de vaci si nuci

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu branza de vaci si nuci, oua, lapte, ulei, zahar, praf de copt, zahar vanilat, faina, lamaie, margarina, zahar pudra si apa minerala.

Ingrediente: Tarta cu branza de vaci si nuci

  • 3 ouă
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 15 linguri zahăr
  • 2 prafuri de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 2 pahare făină
  • 1 lămâie
  • 1 pahar apă minerală
  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g nuci nemăcinate
  • 2-3 linguri zahăr pudră
  • margarină pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Separi ouăle şi baţi gălbenuşurile cu zahă­rul, vanilia şi praful de copt, iar albuşul îl pui deoparte. După ce le-ai bătut bine, adaugi laptele, după care uleiul, apa minerală, zeama de lămâie şi la urmă adaugi făina.

Compoziţia trebuie să fie mai groasă decât cea de clătite. Ungi tava cu margari­nă, presari puţină făină şi pui compoziţia, dar nu toată, mai laşi puţină, pe aceea o ames­teci cu cacao. Torni peste cealaltă compoziţie.

Amesteci brânza de vaci cu zahărul pudră şi iei cu o linguriţă şi pui deasupra, peste tot. Rupi nucile în bucăţi mici şi le presari peste blat. Dai tava la copt pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.